PALMA POMAŽE U NEVOLJI: Srpskoj porodici se pokvario auto, a on učinio neverovatnu stvar

Autor: Republika

Vesti

01.08.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su motorima u grčki grad Katerini otišli Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina, Đorđe Kosanić, narodni poslanik i potpredsednik JS, Života Starčević, portparol JS, Goran Milosavljević načelnik Pomoravskog okruga.

RepublikaFoto: Promo foto
Palma u Grčkoj

Tamo su obišli novoizgrađeni park, kako bi videli neku novu ideju kojom bi obogatili turističku ponudu Srbije .

Po povratku iz Katerinija, a na izlazu sa autoputa prema Paraliji, naišli su na pokvareni auto marke Renault Scenic. Vlasnik auta Saša Jović zaustavljao je prolaznike ali niko nije hteo da stane.

Kada je naišao Palma sa saradnicima i video srpsku tablicu Velika Plana , zaustavio se pored vozila. Vozač automobil Saša Jović je bio veoma iznenađen kada je ugledao Palmu na motoru i to pored autoputa koji vodi za Atinu.

RepublikaFoto: Promo foto

Kada je Palma čuo šta se desilo odmah je pozvao šlep službu, koja je odvezla auto u servis. Dok su čekali da pristigne šlep služba, Palma je otišao do samoposluge i kupio sokove, kolače, mleko i sendviče za porodicu Jović.

Ova porodica, koja je izgubila svaku nadu da će im neko pomoći, u desetak minuta je dobila svu potrebnu pomoć i zadovoljni su stigli u Paraliju u koju su pošli.

RepublikaFoto: Promo foto

Da podsetimo, kancelarija Jedinstvene Srbije već četvrtu godinu radi u turističkom letovalištu Paraliji, tokom turističke sezone.

Ta kancelarija, koju često tokom leta poseti i sam Dragan Marković Palma, je svojevrsni servis svim građanima Srbije koji letuju u grčkoj regiji Pierija.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading