"JEREMIĆ SVAĐA SRBIJU S KIM STIGNE"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.07.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Od Vuka Jeremića smo, dok je bio na vlasti, već videli da nema s kim nije u stanju da posvađa Srbiju, a izgleda da isto pokušava i danas, kad mu se priviđaju zavere u kojima učestvuje pola sveta", kaže potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić pun teorija zavere

Reagujući na izjavu predsednika Narodne stranke da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "namerava da Kosovu da stolicu u UN, da bi mu Zapad zauzvrat dozvolio da pokrade naredne izbore", Mihajlovićeva kaže da je groteskno da ovakve optužbe izgovara Jeremić, koji je izmestio dijalog iz okvira UN i postavio pitanje Međunarodnom sudu pravde, čiji odgovor je još više udaljio Kosovo od Srbije.

Ona ističe da je "želja za vlašću Vuka Jeremića i njegovih istomišljenika u opoziciji tolika da bi vladali Srbijom pod bilo kojim uslovima, pa zato i misle da se Srbijom može vladati tako što neko spolja nešto ''toleriše'' i ''dozvoljava''".

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Vlast u Srbiji osvaja se na demokratskim izborima, Srbija je danas zemlja poštovana u svetu, a njen predsednik razgovara sa najvećim svetskim liderima, i na istoku i na zapadu. Tu je, izgleda, izvor svih Jeremićevih frustracija i teorija zavere kojima truje javnost i građane Srbije, samo zbog toga što ne može da se dokopa ni parčeta vlasti - navodi Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading