NESTAO DOKAZ KOJI BI OSLOBODIO MLADIĆA!

Autor:

Vesti

19.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni dokaz koji bi mogao da oslobodi Ratka Mladića svake odgovornosti za zločin u Srebrenici misteriozno je ukraden! Ovo šokantno saznanje, do kojeg je došao Srpski telegraf, za naš list je potvrdio i generalov sin Darko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ratko Mladić u sudnici Haškog tribunala

O čemu se, zapravo, radi i šta se može videti na ključnom dokazu, koji je nastao 16. jula 1995, istog dana kada se dogodio zločin u Srebrenici?

Gde je dokaz završio i kada je i kako ukraden? Kako su se delovi dokaza, posle krađe, misteriozno pojavili u Hagu i zašto na sudu nikada nije otkriveno poreklo tog materijala?

Šta o svemu tome kaže sin generala Ratka Mladića, ali šta o sakrivanju dokaza od strane Haga pričaju i Veselin Šljivančanin, Vinko Pandurević, Toma Fila...

Osim o ovoj temi, u izdanju Srpskog telegrafa za petak, 20. jul, možete i da pročitate kako je BIA otkrila šiptarsku prevaru, ali i šta se dešava sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem posle hitne operacije. Takođe, nemojte propustiti ni intervju sa Borom Čorbom o potpuno suludom izjednačavanju Jasenovca i Vukovara od strane Milojk Pantića, ali i o teškim optužbama koje je na račun pobednice Zadruge, Kije Kockar, izrekla Jelena Krunić.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za petak, 20. jul

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bane

19.07.2018 23:09

Sramota za Srbiju i Vucica da ni on a ni Srbija nije ni prstom mrdnula da pomogne Mladicu .Nadam se da ce i taj dan doci da i Vucic a i svi izdajnici oko njega odgovaraju i za Milosevica i Mladica [ono djubre je crklo sto je izruciloMilosevica},i da ce platiti svi za izdaju Srbije.Drzi se generale i neka ti Bog da zdravlja.