OBRT U SLUČAJU UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Sumnjivi policajci vraćeni na posao

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.07.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica pripadnika Kosovske policije Ž.J. i D.M., koji su se sumnjičili za manipulaciju dokazima u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, vraćeni su danas na posao, potvrdio je zamenik regionalnog komandira za region Sever Besim Hoti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici

- Radi se o prekidu suspenzije i vraćeni su. Dobili smo naredbu od 18. jula, koja, dakle danas stupa na snagu - rekao je Hoti.

Hoti nije dao više detalja o tome šta je utvrdila policija.

Ž.J. i D.M. privedeni su 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji – pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Ivanovića.

Tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šućri Sulja tvrdio je i da se na video snimku sa lica mesta ubistva vidi da su policajci uklonili jednu čauru, odnosno da ju je jedan policajac stavio u džep, te da su navodno "sve vreme bili na telefonu sa nekim“.

Policajci su dva dana kasnije, sudskom odlukom Osnovnog suda u Mitrovici i oslobođeni, iako je tužilaštvo zatražilo od suda da im odredi jednomesečni pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading