RAZREŠEN BELIĆ! Evo ko je novi predsednik opštine Alibunar

Autor: Republika

Vesti

13.07.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog odborničke grupe SNS za novog predsednika Opštine Alibunar izabran je Dušan Dakić, inženjer poljoprivrede. Pre toga sa funkcije je razrešen Predrag Belić, koga je Izvršni odbor SNS isključio iz stranke nakon provere rada lokalnih funkcionera.

RepublikaFoto: Tanjug/Promo
Nije zadovoljio kriterijume SNS: Predrag Belić

Funkciju predsednika Skupštine Opštine ubuduće će vršiti Neđeljko Konjokrad.

Skupština je imenovala i novo opštinsko veće.

Novoizabrani predsednik Opštine zahvalio je na ukazanom poverenju, istakavši da će predano i odgovorno raditi u interesu svih građana Alibunara.

- Cilj nam je da Opština Alibunar bude moderna, razvijena opština, uz očuvanje njene bogate istorije, tradicije, kulture, multietičnosti. Ono što nije valjalo menjaćemo, ono što je bilo dobro unapređivaćemo, razvijaćemo nove ideje, kreirati nove razvojne potencijale. Želimo da naša opština svakim danom napreduje da se razvija na svakom polju - istakao je Dakić.

Novi predsednik Opštine Alibunar posebno je naglasio da je prioritet svih prioriteta dovođenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading