ZAGORKA DOLOVAC SA KOLEGAMA IZ BELGIJE: Odlična saradnja Beograda i Brisela

Autor: M. S.

Vesti

12.07.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac sastala se juče u Beogradu sa generalnim tužiocem Kraljevine Belgije Frederikom Van Leuvom. Glavna tema o kojoj su razgovarali srpski i belgijski tužilac ticala se planova za zajedničku borbu protiv organizovanog kriminala.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zagorka Dolovac, javni tužilac

Kako se navodi u saopštenju iz tužilaštva, taj sastanak je održan u okviru službene posete belgijske delegacije Srbiji, tokom koje je konstatovano da je dosadašnja saradnja bila izuzetno uspešna.

- Na sastanku je razgovarano o iskustvima u borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala, kao i o značaju brze i neposredne međunarodne saradnje - saopšteno je posle sastanka.

Dolovac i Van Leuv su nakon razgovora zaključili da tužilaštva Srbije i Belgije ostvaruju odličnu saradnju, koja je u skladu sa potpisanim Memorandumom o saradnji iz 2010. godine i tradicionalno prijateljskim odnosima, piše u saopštenju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading