SRPSKA LISTA PORUČILA JANKOVIĆU: Dok se Srbi na Kosovu muče, on "kucka tvitove"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.07.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je danas da Saša Janković, nakon višegodišnjeg odbijanja da se kao nekadašnji zaštitnik građana oglasi po pitanju ugrožavanja prava Srba na KiM, danas pokušava da izađe iz "senke opozicionog dna" napadujući sopstvenu državu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Saša Janković

Ističu da u danima, kada krugovi iz Prištine pokušavaju da nasiljem nad Srbima demonstriraju nekakvu moć, Janković, tvrdi Srpska lista, napada iz centra Beograda, ne razmišljajući o položaju Srba na KiM. 

Iz Srpske liste upitali su da li su takva saopštenja "ulaznica za opozicionu koaliciju", koja se najavljuje.

- Da li je to taj program koji najavljuju Ðilas, Jeremić i Janković, kada je Kosovo i Metohija u pitanju - da dok Srbe maltretiraju, oni napadaju Srbiju? - upitali su iz Srpske liste.

Kažu da je to dobar primer odnosa prema pitanju KiM, dok se, navode predsednik Vučić, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i Srpska lista bore i uspevaju da oslobode nevine Srbe, opozicija "kucka tvitove". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading