PALMA ČESTITAO DAČIĆU 10 GODINA OD ULASKA U VLADU: Evo šta mu je doneo na poklon

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

08.07.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću deset godina od ulaska u vladu.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma i Ivica Dačić

- Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije. Nekada se u Srbiji za 10 godina davao ručni sat, ali samo onim uspešnim i dobrim radnicima. Ivica Dačić je skinuo negativnu etiketu koju je imala Srbija. Ivica Dačić i ja smo presekli 2008. godine da se napravi proevropska vlada. Ja sam Ivici Dačiću spremio na poklon jedan ručni sat zato što je 10 godina na funckiji i uspešno obavlja svoj posao - izjavio je Palma.

Na satu je ugravirano: "Za uspešan rad Ivici Dačiću".

 

 

Kako je objasnio, ručni sat nema novčanu vrednost, ali ima simboličnu.

- Da nije bilo Ivice Dačića, Srbija nikada ne bi bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu međunarodnu popularnost - poručio je Marković.

Ministar spoljnih poslova i dugogodišnji prijatelj prvog čoveka Jagodine, Ivica Dačić, zahvalio se Markoviću na poklonu i otkrio zašto je ovaj dan posebno važan za njega.

- Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi na poklonu. Danas je 10 godina od kada sam postao ministar u Vladi Srbije i danas je moj sin Luka položio vozački ispit - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading