PODELIO S MILOŠEVIĆEM POSLEDNJI OBROK U HAGU I UJUTRU GA NAŠAO MRTVOG

Autor:

Vesti

06.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandant koji je prvi ušao u Srebrenicu jula 1995. godine general Vinko Pandurević za Srpski telegraf ispričao je dosad nepoznate detalje iz Haga o tome kako je umro bivši predsednik Slobodan Milošević.

Slobodan Milošević

Kako se general Pandurević seća te kobne subote 2006. godine? Šta se desilo kad se general vratio tog prepodneva iz sportske sale i ko ga je uopšte pustio u Miloševićevu ćeliju?

Pandurević je bio i poslednji čovek koji je video Miloševića živog - štaviše, noć pre smrti bivši predsednik se oprobao i u ulozi kuvara - pročitajte šta je napravio i kakvi su bili generalovi utisci u vezi s tom večerom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vinko Pandurević

Saznajte i šta misle i drugi naši generali i advokati u vezi sa čitavim slučajem - samo u dvobroju Srpskog telegrafa za 7. i 8. jul.

Osim intervjua sa Vinkom Pandurevićem, u našoj novini pročitajte i kako Koza Nostra pomaže terorističkoj Oslobodilačkoj vojsci Kosova, ali i kako "druga Italija", ona nemafijaška, pomaže Srbiji u borbi sa zloglasnim NATO savezom!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna starna dvobroja Srpskog telegrafa

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane Radokovic

06.07.2018 19:40

milosevicu pobijo si dosta srba i raselijo iz domova rodnog kraja nek ti bog sudi