Ministarstvo privrede i velika kineska kompanija potpisali MEMORANDUM O RAZUMEVANJU!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je potpisan Memorandum o razumevanju između velike kineske kopanije Lanzhou Guangtong New Energy Automobile Co., Ltd. i Ministarstva privrede Republike Srbije.

RepublikaFoto: Republika

Memorandum su potpisali predsednik nadzornog odbora Lanzhou Guangtong New Energy Automobile Co., Ltd., gospodin Jang Jian i ministar ekonomije Republike Srbije Goran Knežević.

Ceremoniji potpisivanja je prisustvovao i Ambasador Narodne Republike Kine Li Mančang.

Memorandum oznacava početak velikog projekta koji ce pre svega doprineti razvoju privrede i ekonomije RS, kao i pospešiti zaštitu životne okoline.
RepublikaFoto: Republika

Cilj ovog memoranduma je rekonstrukcija firme Ikarbus i strateško partnerstvo sa LGNEA u cilju poromovisanja, razvijanja i modernizacije automobilske industrije i proizvodnje autobusa i električnih autobusa u Srbiji.

RepublikaFoto: Republika

Ovaj Memorandum je veliki uspeh ovogodišnje 16+1 Saradnje (China-Central and Eastern European Countries Cooperation- 16+1) jer označava početak bilateralne saradnje u proizvodnji električnih vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading