KREĆE OSNOVNA POLICIJSKA OBUKA: Prijavite se na vreme, ovo su uslovi

Autor: Republika

Vesti

05.07.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku, uz podršku Misije OEBS-a, organizuje Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi za grad Beograd za sve građane koji su zainteresovani za konkurs za prijem polaznika za osnovnu policijsku obuku, u petak 6. jula 2018 godine u 12 časova.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ

Svi kandidati, tokom Dana otvorenih vrata, koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za 549 kandidata, koliko je predviđeno za područje Policijske uprave za grad Beograd, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici. 

Dan otvorenih vrata održaće se u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana broj 107. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading