VELJA ILIĆ ŽESTOKO OPTUŽUJE: Obradović je programirana opozicija

Autor: Republika

Vesti

04.07.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove Srbije Velimir Ilić ponovo je žestoko napao predsednika Dveri Boška Obradovića optužujući ga da je "programirana" opozicija i da je omogućio da Srpska napredna stranka dođe na vlast u Čačku.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Velimir Ilić

Govoreći o stanju u opoziciji Ilić je podsetio da njegov sukob sa Obradovićem traje već gotovo 20 godina i da su u tom vremenskom intervalu zbog međusobnih optužbi čak završili i na sudu 

- 24 sata Boško Obradović je pljuvao - samo Ilić, Ilić, braća Ilić. Lepio plakate - "Ilići ili mi". Ceo grad izlepio. I mi njega tužimo i on izgubi spor. On je mučenik mislio da će on da dođe na vlast. On je napravio prolaz SNS. Kakva je on bio opozicija? - rekao je Ilić gostujući na jednom Youtube kanalu.

Ilić se tu, međutim, nije zaustavio, već je izneo još "prljavog veša" Obradovića.

- On je pljuvao nekog ko je jači od njega, a mi ga stvorili. Ja ga zaposlio. Ja mu dao posao. I njemu i ocu i bratu i snaju, sve ih ja zaposlio. Dao im hleba. A on beži od mene ko đavo od krsta. On je bio programirana opozicija. On ide i sa Sašom Radulovićem i sa Perom, Žikom, Mikom, umesto da se opameti i da kaže "Ajde, bre, da se skupimo, da razgovaramo, da pobedimo" - naveo je između ostalog Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading