(VIDEO) PALMU U MOSKVI DOČEKALI RUSKI KOZACI

Autor:

Vesti

27.06.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Moskvi će večeras bodriti srpsku fudbalsku reprezentaciju u odlučujućem meču za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Dragan Marković Palma sa Kozacima

žMarkovića su u ruskoj prestonici dočekali Kozaci, a Aleksandar Vitarevič je i raportirao Markoviću.

- Druže Palma večeras će reprezentacija Srbije pobediti Brazil. Raportira Aleksandar Vitarevič - rekao je predstavnik Kozaka uz tradicionalni ruski povik URA URA URA i SRBIJA SRBIJA SRBIJA !

Kozaci su svoje srpske goste pozdravili tradicionalnom ruskom zdravicom i izveli više srpskih pesama među kojima i Tamo daleko, kada je dirigovao Dragan Marković Palma, zatim Mnogaja ljeta, kao i najpoznatije ruske pesme.

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača, sa narodnim poslanicima Jedinstvene Srbije Vojislavom Vujićem i Đorđem Kosanićem i portparolom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem. 

- Večeras će na stadionu Spartaka u Moskvi Srbi i Rusi zajedno navijati za Srbiju. Ja sam uvek tu gde je Srbija i biću i večeras. Nas su u fudbalu uvek zvali evropskim Brazilcima. To ćemo dokazati i na ovoj utakmici, ali jedan od favorita Svetskog prvenstva će se večeras morati vratiti kući, a naša reprezentacija će ostati još neko vreme u Rusiji. Ovo je za nas finale Svetskog prvenstva i očekujem pobedu srpske reprezentacije - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading