U SKUPŠTINU STIGLA JOŠ JEDNA FOTELJA UKRADENA 5.OKTOBRA: Vraćena u veoma lošem stanju

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sokobanji je pronaden jošjedan komad mobilijara koji je 5. oktobra 2000. nestao iz zgrade Narodne Skupštine. Fotelja, koja je vraćena je u veoma lošem stanju, polomljenih nogara i potpuno pocepanog sedalnog dela.

RepublikaFoto: Promo foto
Fotelja je vraćena, ali je u veoma lošem stanju

To je treća fotelja, nakon što su pre nekoliko dana u Skupštinu Srbije vraćene još dve, ali očuvane. Jedna je pronađena u beogradskom naselju Kaluđerica tokom akcije MUP-a, a drugu je, sasvim slučajno našao skupštinski službenik i to preko sajta "Kupujem-prodajem".

Podsećamo, predsednica parlamenta Maja Gojković je nedavno navela da su 5. oktobra prilikom paljenja Narodne skupštine ukradena mnogobrojna umetnička dela, mobilijar, kao i vredni predmeti koji su poklon stranih delegacija.

RepublikaFoto: Promo foto

- Tu se nalazi 55 umetničkih slika Petra Lubarde, Milana Konjevića, Zore Petrović, Milana Keca, Milića od Mačve i mnoge druge, kao i četiri dela, medu njima i poznati "Salon", Kneza Pavla od čiste slonovače koji je stajao u diplomatatskom salonu - rekla je Gojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading