ŠEŠELJ UBEĐEN: Iza lažne otmice novinara stoji Zapad!

Autor: informer.rs

Vesti

19.06.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Iza lažne otmice novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića stoje moćnici sa Zapada koji žele da destabilizuju Srbiju! Ideja im je bila da Cvetković netragom nestane i da se onda mesecima u medijima plasira laž kako je otet i najverovatnije ubijen. To bi onda bilo iskorišćeno za velike demonstracije i izazivanje političkog haosa u zemlji", tvrdi predsednik SRS Vojislav Šešelj, koji objašnjava da je 'režiranje otmica' klasičan metod delovanja američke Centralne obaveštajne agencije (CIA).

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Šešelj podseća da se sličan scenario nedavno dogodio u Ukrajini, gde je zvanično saopšteno kako je ruski novinar Arkadij Bapčenko ubijen u Kijevu i za to je optužena Rusija, da bi se on već sutradan pojavio na konferenciji za medije. Zvanično opravdanje ove laži glasilo je da je tako sprečen atentat na Bapčenka.

Šešelj ističe da se iza velike prevare oko Cvetkovićeve navodne otmice kriju zapadni plaćenici, a da je cela ova priča mogla ozbiljno da naškodi Srbiji.

- Definitivno je Zapad taj koji stoji iza ovog smešnog, navodnog pokušaja otmice. Želeli su da Cvetkovića sklone iz države, a zatim da serviraju priče i podvaljuju dokaze da je otet, mučen i, na kraju, ubijen. Za to, naravno, bila bi okrivljena država i sve je to oblik vođenja specijalnog rata koji treba da destabilizuje Srbiju i Vučića sruši sa vlasti. Cvetković nije baš pametan čovek, čim je pristao da bude marioneta na koju će posle da se sve svali...  - ističe Šešelj za Informer.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković

Prema njegovim rečima, ovo je klasičan metod koji sprovodi američka Centralna obaveštajna agencija (CIA).

Politički analitičar Stevica Deđanski ocenjuje da Cvetkovićeva lažna otmica ima potpis zapadnih službi.

- Zapadni sistem ovako deluje u svim državama, a ne samo u Srbiji. Njima je potrebno da pronađu piona koji će izvršavati njihove zahteve i pristati na sve. Svi koji poznaju Cvetkovića znaju da je podoban za manipulaciju, jer je poslednjih 15 godina sve radio po nalogu. Želeli su da nezadovoljstvo u delu naroda spoje sa protestima zbog goriva, za koje znamo zašto su i kako organizovani, i da tako stvore pritisak na državu. Jedna po jedna stavka dovela bi do velikog haosa. Na sreću, to je sprečeno... - zaključuje Deđanski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ilija krneta

19.06.2018 22:03

Seselj je u crnijo Srbe i Srbiju 90 ih sve je Srbe ocistijo i prognao iz svojih kuca sa svojom lazi jedini je VOJVODA CETNICKI bijo seselj koji je lagao svoje Cetnike seselj je udbas titin