BRITANCI SPREMAJU HAOS, NJIHOVI VOJNICI STIŽU U SARAJEVO: 40 specijalaca došlo po Dodikovu glavu!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bosanski lonac" opet potpaljuju Britanci, koji su napravili obaveštajni obruč oko Milorada Dodika. Naime, 40 vojnika specijalaca London je poslao u Sarajevo pravdajući taj potez željom da izbori za članove Predsedništva Bosne i Hercegovine, koji se održavaju u oktobru, a na kojima se kandidovao i Dodik, preteknu "regularano".

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Dodik

Aktuelni predsednik Republike Srpske ocenio je akciju Londona kao upad u RS, dok stručnjaci sagovornici Srpskog telegrafa ističu da ovim London udara i na Srbiju, kojoj će ruke biti vezane što zbog kosovskog pitanja, što zbog dobrih odnosa sa Rusijom (pogledaj okvir).

PRVA FAZA

Detalje tajne operacije u kojoj se planira dolazak 40 vojnika koji bi u sklopu misije EU i NATO u BiH trebalo da se bore protiv Rusa obelodanio je britanski list Tajms, dok je Gavin Vilijamson, sekretar za odbranu Velike Britanije, otklonio svaku sumnju kada je u pitanju zadatak koji su dobili britanski specijalci.

Šta smo još saznali na ovu temu? Slučaj "poskupljenje goriva" i šta kaže Aleksandar Vučić na to?

Koje su novosti u slučaj silovanja dečaka u Zemunu? 

Ko to živi bogato, a ne plaća struju u Srbiji?

Šta ima novo u Zadruzi, svetu zabave, sporta i svetske političke scene?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 11. jun, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading