Palma: Ovo je izborna kampanja? OPOZICIJI SU PALE MASKE!

Autor:

Vesti

10.06.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, prokomentarisao je navodne proteste zbog cena benzina i poručio da opozija na ovaj način nanosi štetu građanima koji ne mogu da stignu na vreme tamo gde su krenuli.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Marković Palma o protestima na putevima

- Ovo što radi opozicija, lako može da se konstatuje da oni to rade pod maskom, ali maska im je pala prvog dana. Da li je to bio program u njihovoj izbornoj kampanji da će da blokiraju puteve? Da li će to biti izveštaj o radu kada se budu ponovo kandidovali za određene funkcije u Srbiji? - zapitao se Palma i dodao da je siguran da, ako im to bude izveštaj o radu, neće osvojiti ni jedan posto glasova.

- Ako opozcija to radi i ako želi da se nafta daje džabe ili po određenoj ceni odakle će da se izmiruju plate policiji, vojsci, sudstvu, zdravstvu i prosveti, odakle će da se isplaćuju penzije? Ta opozicija je ostavila prazno jasle. Gde su potrošili pare od farika koje su prodavali? - zapitao se Palma i istakao za "Alo!" da opozicija treba da pusti da građane da žive normalno.

- Srbija je u tranzitu, napraviće veliku štetu jer počinju odmori, a svi oni koji žive u dijaspori i prolaze kroz Srbiju, zaobićiće će Srbiju i ići će kroz neku drugu državu. Ovo je najveća šteta za građane Srbije koju je opozicija napravila još od uvođenja višestranačkog sistema - zaključio je lider Jedinstvene Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading