VOJSKA SRBIJE SPREMNIJA NEGO DO SADA!

Autor: Blic

Vesti

10.06.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operativne i funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije tokom prethodne godine podignute su na viši nivo, pokazala je redovna analiza operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije ze 2017. godinu, u kojoj su konstatovane perspektive daljeg jačanja sposobnosti Vojske Srbije i definisani konkretni zadaci za njeno unapređenje u 2018. godini.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Tekst potpisa

Redovna godišnja analiza održana je u beogradskoj kasarni "Topčider", u prisustvu minsitra odbrane Aleksandra Vulina, predsednice Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marije Obradović, načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i članova kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, u toku analize sagledani su rezultati rada Vojske Srbije u 2017, dostignuća u izgradnji operativnih i funkcionalnih sposobnosti, sposobnosti Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva i protiv-vazduhoplovne odbrane, Komande za odbranu i Garde, odnosno Vojske srbije u celini, za izvršenje dodeljenih misija.

Takođe, razmatrani su i ostali činioci koji utiču na održavanje i razvoj sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading