GUVERNERKA OLADILA BOŠKA OBRADOVIĆA: Priđi, ne bojim se iako si nasilan!

Autor:

Vesti

06.06.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guvernerka Jorgovanka Tabaković zapušila je usta lideru Dveri Bošku Obradoviću, koji je pokušao da ispolitizuje priču o kreditima uzetim u švajcarskim francima, zahtevajući da se zbog te teme formira anketni odbor. Tabakovićeva je sve navode lidera Dveri osporila navodeći konkretne podatke.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bez dlake na jeziku: Jorgovanka Tabaković

Nije istina da NBS nije reagovala na problem kredita u švajcarskim francima, maja 2013. godine (nepunu godinu pošto je preuzela funkciju guvernerke) NBS je donela preporuku bankama za olakšavanje otplate tih kredita - objasnila je guvernerka.

Dodala je da je 2015, kada je naglo skočila vrednost švajcarskog franka, NBS takođe reagovala i donela četiri modela kojima se bankama, između ostalog, nalaže da u zavisnosti od slučaja pregovaraju s građanima i omoguće im olakšice da mogu da otplaćuju kredit.

Obraćajući se Obradoviću, rekla je da o tome više neće govoriti u Skupštini, a da on, ako želi, može sve da je pita u hodniku i da "iako je nasilan, može da joj priđe jer ga se ona ne boji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading