PETKOVIĆ ODGOVORIO JANKOVIĆU: Nećemo ti udovoljiti i dozvoliti Kosovu prijem u UN, Interpol, Unesko

Autor: Tanjug

Vesti

06.06.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS, Petar Petković, izjavio je danas da je ta stranka svesna da bi lider opozicionog PSG Saša Janković aplaudirao vlastima u Srbiji ukoliko bismo samoproglašenom Kosovu dozvoli prijem u Ujedinjene nacije, Interpol, Unesko, ali nećemo mu udovoljiti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. SIMIĆEVIĆ
Petar Petković

- Nećemo mu udovoljiti ni danas, ni sutra, ni ikada, čak i ako to za posledicu bude imalo da Janković nastavi da se oseća jadno i osujećeno u saunama i na palubama luksuznih plovila - naveo je Petković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Reagujući na izjavu Jankovića da se rešenje Srbije za Kosovo i sve druge probleme nalazi u, kako kaže, "okretanju novog lista i izboru demokratskih vlasti...", Petković je poručio da je lider PSG tipični predstavnik pokreta instruiranih i plaćenih defetista koji se trude da demorališu srpski narod u odsudnim trenucima borbe za cilj od kojeg naš narod nema ni dragocenijeg, ni prečeg.

- Svima je jasno kakvu budućnost simbolizuje čovek koji kao zaštitnik građana uopšte nije priznavao da Srbi na Kosovu i Metohiji postoje i da su, štaviše, najobespravljenija i najugroženija demografska grupa u Evropi - navo je Petković u izjavi dostavljenoj medijima.

Petković kaže da "bezdušnost Saše Jankovića, koji sa paluba rečnih jahti ili iz inostranih luksuznih hotela, u pauzi između bazena i saune, lamentira nad političkom situacijom u Srbiji, u svakom razumnom i pristojnom čoveku izaziva gađenje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading