ANDRIJA MLADENOVIĆ: Novi tim na čelu grada nastaviće započete projekte!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

04.06.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Započeti su veliki projekti za čiji je završetak potrebno vreme koje je duže od jednog mandata i bez obzira na to ko bude bio gradonačelnik, grad će nastaviti da se razvija, istakao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović za televiziju Hepi.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Andrija Mladenović

On je podsetio da se radi o dva tunela, dva mosta, metrou, javnim garažama, deponiji Vinča, obilaznici oko Beograda, fabrikama otpadnih voda i svi ti projekti će se nastaviti i u narednom periodu.

– Finansijska stabilizacija je bila uslov da počnu da dolaze investitori, da ulažu i da grade, izdaju se milioni građevinskih dozvola, samim tim i stiže novac u budžet. Tim sredstvima se finansira izgradnja infrastrukture, pre svega u vodovod, kanalizaciju i put u rubnim opštinama kako ne bi više bilo građana prvog i drugog reda, ali i u škole, vrtiće, domove zdravlja, velike sportske i kulturne manifestacije. Mnogo je stvari koje moramo da nastavimo da radimo, poput više od 200 uređenih fasada, i pred novim timom koji će voditi Beograd veliki je i ozbiljan posao – rekao je Mladenović i podsetio da će se sednica gradskog parlamenta, na kojoj će biti izabran gradonačelnik, održati 7. juna. 

Govoreći o investicijama, Mladenović je naglasio da u protekle četiri godine nije uzet ni dinar kredita kao ranije, a iako su vraćani dugovi prethodne vlasti, urađeno je mnogo. 

– Očekujem da ljudi koji budu vodili grad nastave sve što je započeto, ali i da novim idejama doprinesu da grad bude još lepše i kvalitetnije mesto za život – zaključio je Mladenović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading