NEĆE BITI POTROŠEN NI DINAR IZ BUDŽETA: Palma vodi OVIH 350 Jagodinaca u Paraliju!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

04.06.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija od 350 Jagodinaca boraviće u Paraliji od 7. do 11. juna, a kako dodaje gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma troškove će snositi donatori, tako da neće biti utrošen ni dinar iz budžeta.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANTIĆ
Kao po običaju - Palma vodi zaslužene građane u Paraliju

Delegaciju od 350 Jagodinaca, koji će u Paraliji boraviti od 7. do 11. juna, pored odbornika činiće privrednici, zdravstveni radnici, vaspitači vrtića, rukometašice Jagodine koje su prvi put u istoriji osvojile titulu prvaka Srbije.

Takođe, tu su i članovi tri pobednička KUD-a na manifestaciji „Susreti sela“, studenti, penzioneri, golubari. Prvi put će im se pridružiti sveštenici Spske pravoslavne crkve koji će u Grčkoj obići nekoliko manastira.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANTIĆ
2017. godine, takođe otvorena kancelarija u Paraliji

- Privredno – politički deo delegacije imaće više sastanaka sa grčkim zvaničnicima u Solunu, između ostalog i sa Guvernerom centralne Makedonije.Nezavisno od tog dela, u Paraliji će četvrtu godinu za redom biti otvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije koja se ne bavi politikom, već ima zadatak da pomaže našim građanima koji se nađu na letovanju u Olimpijskom delu Grčke, ukoliko naiđu na neki problem - izjavio je na sednici Skupštine grada predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

On je dodao da će troškove ovog putovanja snositi donatori, tako da neće biti utrošen ni dinar iz budžeta.

Dodajmo da je Marković počasni građanin grčkog grada Katerini kome pripada letovalište Paralija i da će uskoro biti promovisan u počasnog konzula Grčke u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading