TEŽAK SKANDAL U FRANKFURTU: Nemačka policija hapsila Meha Omerovića, EVO ZBOG ČEGA

Autor: mediji, Republika

Vesti

31.05.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SDPS Meho Omerović uhapšen je na aerodromu u Frankfurtu zbog navodne krađe karmina u fri-šopu. On je u sredu uhvaćen sa kozmetikom iz fri-šopa u vrednosti od oko 170 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Preživeo neprijatnosti: Meho Omerović

Prema izveštaju nemačke policije Omerović je navodno iz fri-šopa hteo da iznese karmin, kremu i parfem.

Ceo slučaj prijavio je detektiv koji je zaposlen u radnji. Kako se navodi u izveštaju policije, Omerović se pozvao na diplomatski status.

U izveštaju se navodi se da je do incidenta došlo oko 9.35 na aerodromu u Frankfurtu. Policajac je uhapsio Omerovića, a nakon molbe službenika srpskog konzulata, načelnik policijske službe naložio je njegovo puštanje.

U izveštaju se takođe navodi da su Omeroviću uzeti lični podaci, ali i da je o slučaju obavešten konzulat Srbije u Frankfurtu.

Poslanik SDPS potvrdio je da je imao neprijatnost, ali da je reč o nesporazumu.

- Nakon kupovine u fri-šopu zaboleo me je stomak. Morao sam hitno u toalet. Imao sam stomačnih tegoba. Zbog toga je došlo do nesporazuma - rekao je Omerović za beogradske medije.

On je dodao da je došlo do još jednog nesporazuma.

- Imao sam problem i sa nekim kodom od neke stare robe koji je ostao, pa je stalno pištao na rendgenu - rekao je on i dodao da se pozvao na diplomatski status zato što je kod sebe imao diplomatski pasoš i bio je na službenom putovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading