DONACIJA SREMSKE MITROVICE POLICIJI

Autor: Narcisa BOŽIĆ

Vesti

31.05.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prisustvovali su danas predaji donacije od strane gradonačelnika Vladimira Sanadera načelniku Policijske uprave Sremska Mitrovica Đuri Mandiću.

RepublikaFoto: Narcisa Božić

Na glavnom gradskom Trgu Ćire Milekića građani su danas mogli videti donaciju - jedno putničko vozilo, dva motocikla, čamac za Rečnu policiju, koju će grad uskoro dobiti, kao i prateću opremu za ronioce i dron.

Ukupna vrednost donacije iznosi pet miliona dinara.

- Ova donacija pokazuje da vaša lokalna samouprava brine o javnom redu i miru, da brine da situacija na teritoriji grada u bezbedonosnom smislu bude najbolja moguća, istakao je ministar Stefanović.

RepublikaFoto: Narcisa Božić

On je naglasio da je PU Sremska Mitrovica prošle i ove godine ostvarila dobre rezultate i da je značajno povećan broj rasvetljenih krivičnih dela.

- Ovo je dobra prilika da se građani upoznaju sa policajcima, jer koncept "policije u zajednici" može zaživeti samo ako građani dobro znaju šta policija radi i ako imaju poverenje u svoje policajce, naglasio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading