MARKOVIĆ ZADOVOLJAN ZBOG DOLASKA BAJKERA: Milioni evra stigli na točkovima u Jagodinu

Autor:

Vesti

30.05.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motociklisti kluba "Anđeli pakla" i dalje pristižu u Jagodinu. Predsednik jagodinske skupštine Dragan Marković Palma dolazak više od 2.000 bajkera smatra pozitivnim jer će se o tom gradu pričati i o njemu će se čuti u celom svetu, a očekuje i zaradu od oko dva miliona evra.

RepublikaFoto: twitter.com/GangstersIncWeb
Stigli i još pristižu u Jagodinu: Anđeli pakla

- Bajkeri su zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu. Doći će 2.000 bajkera iz celog sveta, uključujući i Ameriku. Jedan broj njih će doći sa ženom i decom. Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu - rekao je Marković.

MARKOVIĆ: Zakupili su sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu, a među njima su milijarderi, vlasnici velikih kompanija...

On je istakao da su među bajkerima milijarderi, vlasnici velikih kompanija, i odbacio navode nekih medija da oni predstavljaju rizik za vlasnike restorana i kafana.

- Želim odmah da ih demantujem. Prosečna cena motora je 25.000 evra. Biće i bajkera sa motorima od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motor od 100.000 evra neće da plati račun od 2.000 dinara u restoranu. Neki mediji su napisali "Jagodina na nogama". Jagodina jeste na nogama da bismo ih kao grad dočekali, a ne da se plaše - poručio je predsednik jagodinske skupštine.

2.000 motociklista iz celog sveta dolazi u Jagodinu

Marković je naglasio i da nije predviđena grupna vožnja motorima po Jagodini.

- Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine, da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad - zaključio je on.

"Anđeli pakla" će ove sedmice u Jagodini održati godišnji sastanak. Udarni dani bajkera su 31. maj i 1. jun, a odlazak je planiran za 3. jun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading