STIGLI BAJKERI U JAGODINU: Sutra padaju rekordi, više od 2.000 motorista stiže u Srbiju

Autor: Republika

Vesti

30.05.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Jagodinu su stigli bajkeri. Do sutra će doći 2000 bajkera iz celog sveta i Amerike.

RepublikaFoto: twitter.com/GangstersIncWeb
Anđeli pakla

- Jedan broj bajkera će doći sa ženom i decom. Zakupili su sve hotele u celom Pomoravskom okrugu, u Kragujevcu. Očekujemo da će od tog događaja Jagodina, odnosno građani Jagodine zaraditi 2 miliona evra - rekao je lider JS.

Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu. Među bajkerima su milijarderi, vlasnici velikih kompanija.

- Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad. Nije predviđena grupna vožnja motorima po gradu. Neki mediji su rekli kako je to jedan određeni rizik za vlasnike restorana, kafana.

Želim odmah da ih demantujem na način što je prosečna cena motora 25.000 evra. Biće i bajkera sa motorima od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motor od 100.000 evra neće da plati račun od 2000 dinara u restoranu.

Neki mediji su napisali Jagodina na nogama. Jagodina jeste na nogama da bi ih kao grad dočekali, a ne da se plaše - zaključio je Palma.

Pogledajte i video u kome je Marković pokazao da je samo sigurna vožnja, dobra vožnja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading