(VIDEO) UMALO TUČA U JUTARNJEM PROGRAMU: Milica Zavetnica zaratila sa Jelenom Milić

Autor: Alo, Republika

Vesti

17.05.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Đurđević Stamenkovski iz "Zavetnika“ i Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS), juče su se oštro sukobile u jutarnjem programu TV „Hepi“ braneći svoje dijametralno suprotstavljene stavove po bukvalno svim pitanjima.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Duel Milice Đorđević i Jelen Milić

U studiju je sve prštalo, pa su voditelji u nekoliko navrata morali da smiruju i više nego rečite gošće, koje su se svađale i vezi sa bombardovanjem Srbije 1999. godine, dokazima o štetnosti osiromašenog uranijuma, aktuelnoj poziciji Alijanse, SPC i episkopima, njihovim saopštenjima o Kosovu i Metohiji...

Strasti su se naročito uzburkale kada je Milićeva rekla da osiromašeni uranijum nije štetan, već veoma koristan za izbeljivanje zuba...

Šokirana zavetnica odmah je postavila pitanje: "Ako uranijum nije štetan, zbog čega je jedina teritorija koju NATO nije bombardovao na KiM ona na kojoj se nalazi baza ’Bondstil’?!“

Milomir Marić je iskoristio priliku da pita Milićevu "da li je onda istina da pere zube osiromašenim uranijumom?“, na šta mu je ona odgovorila:

- Meni su, nažalost, svi zubi otpali od stresa, od proganjanja koje sam doživela u poslednjih nekoliko godina. Tako da imam implantate, nemam svoje zube - kazala je.

Situacija se zakuvala i kada je Milica Đurđević, nazivajući Milićevu NATO starletom, naglasila da Rusija nema razloga da ulaže u antinatovsku propagandu u Srbiji.

- Jer je najveća antinatovska propaganda upravo Jelena Milić, od kada ih ona predstavlja, sve je veći broj onih koji su protiv NATO - kazala je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Jutarnji program na TV Hepi

Besna, Milićeva je pokazala fotografiju Milice Đurđević sa ruskim ministrom Lavrovom optuživši je da Ruska Federacija stoji iza nje.

- Ja bih vas zalivala kao biljku, ja bih vas gajila dok predstavljate NATO, on ima sve lošiji ugled u Srbiji. Ja vas plevila, čuvala - nastavila je Milica.

Zavetnica je za "Alo!“ nakon ovog TV okršaja odmah iznela svoje impresije.

- U emisiji nisam želela da polemišem sa NATO lobistkinjom Jelenom Milić, već o temama koje su važne i ozbiljne, ali ona ne samo da nema znanja i kredibiliteta, već joj nedostaje i elementarna pristojnost da sasluša sagovornika koji ima drugačiji stav. Mislim da sam nepravedno dobila manje vremena u emisiji i da mi je uskraćeno pravo da iznesem argumente. Ne mogu da oćutim dok slušam sramotne tvrdnje da je osiromašeni uranijum lekovit - kazala je ona i nastavila:

- Neka Jelena Milić ode u naše bolnice i domove zdravlja i neka kaže roditeljima dece obolele od karcinoma da osiromašeni uranijum i bombardovanje hemijskih postrojenja nisu uzroci epidemije raka. Milićeva mi je nakon emisije na stolu ostavila knjigu koju je napisala o meni i „Zavetnicima“, u kojoj tvrdi da sam srpsko-ruski projekat. Za mene je to svedočanstvo da sam na pravom putu - završila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
011

17.05.2018 15:04

Milica je u pravu, nije imala isti tretman kao ova NATO lobistikinja, Maric je stalno sekao i oduzimao joj rec. Happy tv je postala poligon za NATO lobiste i sve pljuvace po Rusiji i to se radi na tako otvoren nacin da je to prosto degutanto gledati. Bravo Milice, samo napred!