ŠEŠELJ PODNEO OSTAVKU!

Autor:

Vesti

15.05.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Šešelj, koji izdržava kaznu od šest meseci kućnog zatvora, podneo je ostavku na mesto člana Veća gradske opštine Novi Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikola Seselj
Nikola Šešelj više neće sedeti u opštinskoj stolici

Kako saznaje Blic sin lidera radikala Vojislava Šešelja je priveden 22. septembra 2017. u jednom kafiću u Batajnici zbog nošenja oružja, ali je ubrzo posle intervencije pušten iz policije. Ipak, u oktobru prošle godine on je potpisao sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, a u kućnom pritvoru je od pre 15 dana.

Iz opštine Novi Beograd su za "Blic" istakli da je Šešelj podneo ostavku, a da će na sledećoj sednici biti imenovan njegov zamenik.

- Nikola Šešelj je podneo ostavku na mesto člana Veća gradske opštine Novi Beograd, jer iz objektivnih razloga tu funkciju više ne može da obavlja. Na sledećoj sednici Skupštine opštine Novi Beograd on će i zvanično biti razrešen funkcije, kada će, takođe, biti imenovan i novi član opštinskog veća, a ko će to biti za sada ne znamo jer će odluka o tome biti doneta na narednoj SO Novi Beograd - rekli su iz Opštine Novi Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading