Bečić: Nadam se da ćemo uskoro videti rezultate MUP protiv bahatih opštinskih čelnika u Paraćinu!

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

15.05.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahatost, kriminal, nepotizam, sukob interesa, uzurpacija i privatizacija javnih resursa je oprobani recept ponašanja funkcionera demokratske stranke i bivšeg režima u celini, kaže Bečić.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić povodom afera u Paraćinu kaže da nimalo nije iznenađen s obzirom na to da se vlast u toj opštini ponaša po oprobanom receptu koji je Demokratska stranka sporvodila na teritoriji cele Srbije dok je bila na vlasti.

- Nisam iznenađen načinom kako se pojedini lokalni funkcioneri u Paraćinu ponašaju vršeći javnu funkciju... Bahatost, kriminal, nepotizam, sukob interesa, uzurpacija i privatizacija javnih resursa je oprobani recept ponašanja funkcionera demokratske stranke i bivšeg režima u celini. Namešteni tenderi i trošenje novca građana za lične i stranačke svrhe je bio njihov cilj bavljenja politikom. Uništene republičke javne Finasije, prezaduženi lokalni budžeti i blokirana javna preduzeća u opštinama kojima još upravljaju - kaže Bečić za Srbiju danas.

RepublikaFoto: facebook.com/Saša Paunović
Saša Paunović

Bečić je podsetio da su upravo zbog takvog načinja vladavine demokrata, što je slučaj u Paraćinu, građani prinuđeni da te opštine napuštaju. Takođe, on je izrazio nadu da će MUP pokrenuti istragu protiv bahatih opštinskih čelnika u Paraćinu.

- Građani razočarani i bez novih investicija i radnih mesta u opštinama kao što je Paraćin donose jedinu moguću odluku da traže na drugom mestu egzistenciju sa svoju porodicu. Ministarstvo unutrašnjih poslova ima odlične rezultate u borbi protiv korupcije i nadam se da ćemo ubrzo videti rezultat sprovođenja istrage i protiv bahatih opštinskih čelnika u Paraćinu - kaže Bečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading