Alijansa spremna na sve da vojno oslabi Srbiju: NATO BUŠI SRPSKI PANCIR!

Autor:

Vesti

13.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena lampica upalila se nakon Vučićeve posete Moskvi. Glavni cilj - sprečiti nabavku raketnih sistema "Pancir" i "Uragan".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zašto NATO svim silama želi da zaustavi Srbiju u kupovini ruskih raketnih sistema? I na koji način je ova poruka došla do Srbije i ruskih vlasti?

Kako NATO planira da spreči Srbiju da postane najmoćnija vojna sila na Balkanu i zašto? 

Koji je to prelomni trenutak kada je Alijansi postalo jasno da moraju da reaguju brzo kako bi sprečili isporuku raketnih sistema? 

Šta je predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, Igor Bečić rekao o ovakvim saznanjima Srpskog telegrafa? Kakvo je mišljenje Ljubana karana, potpukovnika Kontraobaveštajne službe u penziji o svemu tome? A šta o takvim delovanjima NATO kaže Milica Đurđević, članica Predsedništva pokreta Zavetnici?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja čitajte u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 13. maj, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nebojsa

13.05.2018 21:42

Zabraniti NATO trupama prelet aviona i voznju kroz Srbije....