DOLOVČEVA SA KAJLOM SKOTOM: Sastanak povodom međunarodne tužilačke saradnje!

Autor:

Vesti

09.05.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac, Zagorka Dolovac, i ambasador SAD, Kajl Skot, održali su sastanak u Republičkom javnom tužilaštvu zajedno sa saradnicima koji su angažovani na poslovima međunarodne tužilačke saradnje.

RepublikaFoto: rjt.gov.rs/printscreen
Zagorka Dolovac i Kajl Skot

Na sastanku je razgovarano o dosadašnjoj odličnoj saradnji na sprovođenju projekata vladavine prava i osnaživanja kapaciteta javnih tužilaštava u Republici Srbiji, posebno u oblastima borbe protiv korupcije, finansijskog i organizovanog kriminala, kao i sprečavanja nelegalnih migracija.

Tokom sastanka je istaknuto da će Ambasada SAD u okviru "OPDAT" programa podrške radu i razvoju javnih tužilaštava u svetu, nastaviti da pruža podršku Republičkom javnom tužilaštvu i javnim tužilaštvima naše zemlje u cilju jačanja vladavine prava u Republici Srbiji.

Republički javni tužilac izrazila je zadovoljstvo zbog dosadašnje uspešne saradnje i naglasila spremnost za njen dalji nastavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading