USIJANJE U SKUPŠTINI: Šešelj zahteva smenu Čanka!

Autor: Agencije, Republika

Vesti

08.05.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je danas od skupštinske većine da smeni predsednika Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenada Čanka, jer je na skup koji organizuje pozvao predsednicu skupštinskog odbora za spoljne poslove Kosova Vjosu Osmani-Sadriu.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
Šešelj hoće da skine Čanka sa dnevnog reda

- Zahtevam od parlamentarne većine da smeni Nenada Čanka sa funkcije predsednika odbora i da spreči ulazak Vjose Osmani-Sadriju u zgradu Narodne skupštine - rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

On je rekao da je Čanak taj skup zakazao kao međuparlamentarnu konferenciju "Kroz ideju EU ka miru i razvoju" koja će biti održana 11. i 12 maja u Beogradu.

- On može da pozove samo predstavnike država sa kojima Srbija održava diplomatske odnose ili predstavnike država koje je Srbija priznala - rekao je Šešelj i dodao da to ovde nije slučaj.

Šešelj je rekao da Nenad Čanak "nastavlja da divlja u Skupštini".

- SRS kao najveća opoziciona stranka nije dobila nijedno predsedničko mesto u odborima, a on ih je dobio ko zna kakvim zaslugama - rekao je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading