SEKRETAR OPŠTINE PARAĆIN MAJA RAKIĆ: Opštinski ugovori sklopljeni u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama

Autor: Republika

Vesti

05.05.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar skupštine opštine Paraćin Maja Rakić poslala je dopis redakciji Republika.rs u kome tvrdi da nije učestvovala u radu Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora Javnih preduzeća čiji je osnivač opština Paraćin.

RepublikaFoto: Srbijadanas.rs
Poslala dopis redakciji portala Republika.rs

- U celom ovom postupku kao sekretar Skupštine nisam mogla biti član Komisije, nisam učestvovala u ocenjivanju kandidata, niti u njihovom rangiranju, nisam mogla da predlažem kandidate, nisam glasala za navedene predloge  na sednici opštinskog veća, niti naravno  na sednici skupštine opštine - navela je ona reagujući na tekst "Neviđena muljaža u Paraćinu: Evo kako se izvlače pare iz opštine, koji smo nedavno objavili.

Kako tvrdi, ugovori koje o kojima smo raspravljali u gore navedenom tekstu, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, gde je kriterijum bio ''najniža ponuda'', a koje u potpunosti sprovode organi javnog preduzeća na osnovu svojih programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading