ZAGREB POKRENUO ISTRAGU PROTIV ŠEŠELJA: On im odgovorio u svom stilu!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

02.05.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni državni tužilac Hrvatske Dražen Jelenić saopštio je da pokreće istragu protiv lidera SRS Vojislava Šešelja zbog pretnji hrvatskoj delegaciji i gaženja hrvatske zastave u holu Skupštine Srbije!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vojislav Šešelj često uvek ima sočnu psovku za svakog Hrvata

Jelenić je objasnio da će nadležni tužioci utvrditi da li je šef radikala svojim ponašanjem u srpskom parlamentu povredio ugled Hrvatske.

- Naravno, postoji naša nadležnost i radimo na tome. Što se tiče povrede ugleda države gaženjem zastave, nažalost, ispada da ne postoji snimak, što bi nam pomoglo. Prema mom viđenju situacije, saslušanje Gordana Jandrokovića, Milorada Pupovca i ostalih članova hrvatske delegacije jeste put kojim bi trebalo krenuti. Na osnovu toga ćemo videti šta dalje, jer su svi ostali dokazi u Srbiji - istakao je Jelenić.

Komentarišući početak postupka protiv njega, Vojislav Šešelj na drugoj strani kaže za Informer da Hrvati gube vreme i da "nemaju slučaj".

- Prvo, ustaška država Hrvatska nema i nikada nije ni imala nikakav ugled, pa nisam imao ni šta da povredim. Drugo, hrvatska zastava je toliko prljava i ukaljana krvlju Srba, Jevreja i Roma, da se moje gaženje na njoj ni ne vidi. A što se tiče konkretnog postupka koji se pokreće u Zagrebu protiv mene, poručujem da slobodno mogu da me u'vate za ku*ac! - u svom stilu odgovara Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading