Šešelj najavio šta će biti u Hrtkovcima ako policija bude PRIMENILA SILU!

Autor: Tanjug

Vesti

26.04.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da je ta stranka podnela žalbu na odluku policije da im ne dozvoli skup u Hrtkovcima 6. maja i poručio da će radikali tamo otići, ali da se neće tući sa policijom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vojislav Šešelj

- Mi idemo. Ako tamo bude kordon policije, mi se nećemo tući sa policijom. Mi nismo ljudi koji idu da prave incidente. Ako nas policija zaustavi na ulazu, mi ćemo tamo sesti par sati, pokušati da nađemo neki zaobilazni put preko livada, ako ne uspemo, šta ćemo - rekao je Šešelj odgovarajući na pitanja novinara u skupštini.

On je rekao da SRS želi da održi skup u Hrtkovcima, navodeći da je to njihovo ustavno pravo.

Policija sigurno neće imati razloga da primeni silu nad nama, rekao je Šešelj i dodao da će njegova komanda, ukoliko policija primeni silu biti: "Svi sedite"

Šešelj je poručio da "opasnost" neće pretiti ni lideru LSV Nenadu Čanku, kao ni Radoslavu Milojičiću, poslaniku DS, imajući u vidu da su ranije i oni najavili svoje skupove.

Milojičić je ranije danas u parlamentu rekao da DS ne želi da održi skup u Hrtkovcima već da će se oni organizovati kako bi "zaštitili građane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading