POPOVIĆ IVKOVIĆ: Jedina politika opozicije - POLITIKA LAŽI OBMANE

Autor: Tanjug

Vesti

25.04.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje saopštenje pojedinih članova opozicije u kome se regularni poslovi regulisanja saobraćaja od strane nekoliko pripadnika MUP-a nazivaju vrhuncem brutalnosti, još jednom je potvrdilo da je jedina politika koju te stranke imaju da ponude - politika laži, gluposti i obmane građana, izjavila je danas državna sekretararka u MUP-u Biljana Popović Ivković.

RepublikaFoto: Tanjug
Bez okolišanja: Biljana Popović Ivković

- Šaša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Zoran Živkovic, Boris Tadić i ostali politikanti u nedostatku sopstvene politike i ideje nastavljaju da iznose laži i ponovo zloupotrebljavaju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova - kaže članica predsedništva SNS za Tanjug. 

Ivković smatra da je "prljava praksa" o kojoj predstavnici opozicije govore primerena upravo njima, a da su u to građani Srbije imali priliku da se uvere. 

- Doduše najbolju ocenu i mišljenje gradani Srbije već su dali na izborima. Uostalom, čovek koji je godinama zloupotrebljavao instituciju zaštitnika gradana i crpeo državne resurse najbolje zna šta je zloupotreba, te u njegove jalove i zgrčene pokušaje prebacivanja krivice na drugoga - na svu sreću ni sada niko neće poverovati - rekla je državna sekretarka. 


U današnjem saopštenju PSG, koje potpisuje nekoliko opozicionih partija, navodi se da su zaposleni u javnim preduzećima, pod pratnjom policije, odvoženi na "ugovoreno mesto" na kojem bi trebalo da dočekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading