ČANAK: Sa DS pravimo kontramiting, ako MUP ne zabrani skup radikalima u Hrtkovcima

Autor: Tanjug

Vesti

19.04.2018

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka organizovaće 6. maja u Hrtkovcima kontramiting, ukoliko MUP ne zabrani okupljanje radikala u tom mestu tog dana, najavili su večeras Nenad Čanak i Aleksandra Jerkov.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Čanak

- Vojislav Šešelj u govoru u Hrtkovcima, za koji je osuđen u Hagu na 10 godina, jasno kaže da Hrvati nemaju šta da traže u Srbiji, osim onih koji su ratovali zajedno s njim - rekao je Čanak u emisiji 360 stepeni na regionalnoj tv N1.

- Upravo zbog toga LSV je danas prijavio skup u Hrtkovcima 6. maja na više tačaka, gde ćemo skupiti ljude koji žele da se sete naših izjava od tog 6. maja pod parolom ''Nećemo da se delimo, nećemo da se selimo'' - kazao je Čanak.

Prema njegovim rečima, Šešelj i SRS su "sramota države", "sramota Evrope" i "sramota opšte prakse".

Lider radikala je ranije danas najavio da će ponovo u "srpskim Hrtkovcima" održati miting na Ðurđevdan. On je rekao da je skup uredno prijavljen, da će imati redarsku službu i da će to biti miran politički skup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading