"Stefanoviću velike zasluge u suzbijanju kriminala"

Autor:

Vesti

19.04.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga (SL) podržava saradnju srpske i austrijske policije, ali i saradnju Srbije sa svim drugim državama u regionu i svetu, radi sprečavanja i suzbijanja organizovanog kriminala, za šta velike zasluge pripadaju potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev

- Nebojša Stefanović odgovorno i hrabro zalaže se za otvorenu i udruženu borbu, protiv svake vrste kriminala i terorizma, podižući bezbednost naše zemlje na najviši nivo – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik SL, dodajući je ministar Stefanović prepoznao važnost ulaganja u policiju, kao i da je bez zajedničkog delovanja na međunarodnom planu, nemoguće osujetiti i lišiti slobode počinioce teških krivičnih dela.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović efikasno radi na suzbijanju kriminala

SL veruje da se jedino istrajnom bezbednosnom politikom, kakvu zastupa ministar Stefanović, zasnovanoj na svetskoj saradnji, boljoj opremljenosti i obučenosti srpske policije može zadati završni udarac sve ozbiljnijem kriminalu, kako bi se građani Srbije osećali sigurno i bezbedno, o čemu svedoči prošlogodišnje rekordno smanjenje stope kriminaliteta, kao i podatak da je u 2017. godini sa ulica sklonjena čak 4,1 tona narkotika i 1.879 komada oružja – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading