Vanja će mu biti desna ruka: STANKOVIĆ ŽELI DA ZADRŽI UDOVIČIĆA U TIMU

Autor: E. Selmani

Vesti

16.04.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući ministar omladine i sporta Dejan Stanković sleteo je u Beograd na završne pregovore sa premijerkom Anom Brnabić! Legendarni fudbaler doputovao je redovnom linijom iz Milana, a na Aerodrom "Nikola Tesla" sleteo je u 12.46. Dočekali su ga prijatelj i reporterska ekipa Srpskog telegrafa, koji je prvi najavio da će bivši kapiten nacionalnog tima preuzeti jednu od funkcija kada dođe do rekonstrukcije Vlade u maju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sprema se za novi posao: Dejan Stanković

Prema našim najnovijim saznanjima Stanković želi da u timu zadrži i aktuelnog ministra Vanju Udovičića.

- Dejan Stanković je došao na finalne pregovore oko preuzimanja Ministarstva omladine i sporta. Insistirao je na tome da u njegovom timu bude i aktuelni ministar Vanja Udovičić. Stanković je već obavio razgovor sa Vanjom i želi da mu on bude desna ruka - ističe naš dobro upućeni sagovornik.

Sam Dejan Stanković nije ni potvrdio, a ni demantovao pisanje Srpskog telegrafa.

Deki: Ne mogu da kažem da li ću biti ministar, funkcija u UEFA mi ne dozvoljava da dajem izjave

Slavni as je trenutno savetnik predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, te je stoga poručio da nije u mogućnosti da odgovara na novinarska pitanja.

- Ne možete tek tako da me pitate da li ću biti ministar. Ja imam funkciju u UEFA i imam izuzetno limitirane mogućnosti za davanje izjava. Sva pitanja možete da postavite mom portparolu. Potom ću ja videti sa ljudima u UEFA da li mogu da odgovorim - izjavio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading