MILKA FORCAN ODGOVORILA MIŠKOVIĆU: Evo šta se desi kada umisliš da si moćniji od države!

Autor:

Vesti

15.04.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša potpredsenica Delte, Milka Forcan, odgovorila je na prozivke biznismena Miroslava Miškovića "da je umislila da je moćnija od kompanije", i poručila mu da je sve stvar izbora.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milka Forcan

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu i Miškoviću i napisala da je ona ta koja je odlučila da napusti kompaniju.

- Kada neko "umisli da je moćniji od kompanije" napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša - poručila je Forcanova.

Podsetimo, Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

On je u svojoj knjizi, autobiografiji, "Ja, tajkun", rekao da je Forcan u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije.

RepublikaFoto: Tanjug

- Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno - napisao je Mišković u knjizi.

Dalje dodaje da je ona kao nesumnjivo rečita i vešta žena sebi podizala rejting, a Tadić ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uverio da je sudbinski važna za kompaniju.

- Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo - napisao je biznismen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading