NE NAPUŠTA POLITIKU: Marinika Tepić podnela ostavku sa funkcije u Novoj stranci

Autor: Tanjug

Vesti

15.04.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcionerka Nove stranke Marinika Tepić podnela je ostavku na mesto člana Predsedništvu te stranke i na funkciju poverenice za Vojvodinu.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić dala ostavku!

Tepić je na svom nalogu na Tviteru napisala da su nespremnost da se razume poruka birača na beogradskim izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene glavni motivi zbog kojih je odlučila da podnese ostavku.

- To ne znači da napuštam Novu. Neću napustiti ni politiku, jer ne smatram da je politika nečasan posao - napisala je Tepić.

Nova stranka održala je juče izbornu konferenciju na kojoj je Vesna Rakić - Vodinelić rekla da podnosi ostavku na funkciju predsednice Saveta Nove stranke, jer "oseća odgovornost za katastrofalan rezultat na beogradskim izborima".

Ona je rekla da oseća odgovornost zbog neuspeha koalicije na čijoj listi je bila prva, a to je lista "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, NOVA, ZEP Zeleni".

Kako je saopštila Nova stranka, Rakić Vodinelić je rekla i da njena ostavka ne znači napuštanje stranke.

U saopštenju se navodi i da su na konferenciji delegati iz cele Srbije raspravljali o rezultatima beogradskih izbora i daljim mogućnostima opozicionog delovanja.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ukazao je na nužnost uspostavljanja "snažnog, opozicionog saveza".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading