ZAGORKA DOLOVAC: Novi zamenici tužioca povećaće efikasnost

Autor:

Vesti

12.04.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenici javnog tužioca koje je izabrala Narodna skupština Republike Srbije na sednici održanoj 22. marta 2018. godine, položili su zakletvu u četvrtak, 12. aprila u 12 časova u zgradi Skupštine, a svečanosti je prisustvovao i zamenik generalnog sekretara skupštine Branko Marinković.

RepublikaFoto: Promo foto
Maja Gojković sa izabranim zamenicima

Zakletvu je položilo 50 zamenika javnog tužioca, a polaganju zakletve pred predsednikom Narodne skupštine, Majom Gojković, prisustvovali su Petar Petrović, predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ljubivoje Đorđević, javni tužilac u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Boris Pavlović, javni tužilac u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Dejan Rakonić, javni tužilac u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i Tomo Zorić, sekretar Državnog veća tužilaca.

Foto: Promo foto
Zagorka Dolovac

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac poželela je mnogo uspeha u radu novoizabranim zamenicima i istakla da će njihov izbor doprineti jačanju kapaciteta javnotužilačke organizacije, kao i očekivanje da će ovim imenovanjem biti povećana efikasnost u radu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading