ISPOVEST MILOMIRA MARIĆA: Mira Marković je bila moj špijun!

Autor:

Vesti

06.04.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je šef Miri Marković i jedini je koji je vesti o nekada najmoćnijem srpskom bračnom paru dobijao iz prve ruke od predsednikove supruge uprkos tome što je Slobodan Milošević govorio da su mu novine smeće. Željko Ražnatović je hteo da ga ubije, Alija Izetbegović mu se predstavljao kao Srbin, dok se prijateljstva sa Milom Đukanovićem ne odriče, baš kao što ne odstupa od sna i želje da Srbiju vidi kao uređenu evropsku zemlju. Sve to je deo karijere Milomira Marića, pre svega novinara, ali i pisca knjige "Deca komunizma".

RepublikaFoto: Tanjug
Milomir Marić

Šta je Milomir Marić govorio Đinđiću o atentatima? Koji su Marićevi neostvareni snovi? Kako on vidi Srbiju?

O čemu je voditelj pričao sa Alijom Izetbegovićem? Šta on kaže za današnje medije, a šta za nekadašnje? Zašto je Miru Marković nazvao njegovim špijunom? Šta je Slobodan Milošević govorio za njene kolumne u Dugi?

Kakve priče je Markovićeva otkrila Mariću? Zašto je plakala Slobi? Za koga je rekla da pije viski sa Slobom i da se on zbog tih ljudi ne vraća kući na vreme? Zašto Milošević nije kupio atomsku bombu?

Kako je opisao Zorana Đinđića, sa kojim se družio? Da li u svojim emisijama brani da gosti napadaju Mila Đukanovića?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, čitajte u vaskršnjem dvobroju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading