Cirkus u jutarnjem programu: ŠEŠELJ HTEO DA IŠUTIRA MARIĆA

Vesti

05.04.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mariću, ispod kolena ću te dole", zapretio je Vojislav Šešelj juče voditelju najgledanijeg jutarnjeg programa usred emisije na TV Hepi.

RepublikaFoto: printscreen/HappyTV
Šešelj i Marić se ozbiljno posvađali

Atmosfera se do te mere usijala da je urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić, kao jedan od gostiju, prokomentarisala da će Milomir Marić izgleda morati da napusti studio.

Šešelj i Marić delili su jedan drugom pecke tokom cele emisije, a do vrhunca je došlo kada je Šešelj ozbiljno zaključio da su Albanci iz Drenice poreklom Srbi, kao i da se mnoga albanska deca rađaju plava zbog slovenskog porekla.

KOME SE SMEJEMO

- Smejemo se Albancima, a što mi nismo uradili nešto više za sebe? - upitao je Marić Šešelja, na šta je ovaj odmah krenuo da vergla o istoriji:

- Pa mogli smo da nismo na čelu države imali regenta koji je sanjao da se dočepa ruskog prestola iako ga je pre toga ruski ministar upozoravao da ne pravi državu sa katoličkim Slovenima i da ograniči ono što je srpsko - počeo je da objašnjava Šešelj aludirajući na kralja Aleksandra.

Marić ga je tada odsečno prekinuo kratkim komentarom "Ma pusti kralja Aleksandra", ali Šešelja je to samo dodatno razdražilo.

- Pustiću ga, ali ajde onda da pričamo o knezu Pavlu - navalio je Šešelj, uprkos Marićevom insistiranju da se razgovor usmeri na druge teme.

BAŠ SE IZNERVIRAO

Lidera radikala to je toliko iznerviralo da je pogledao ispod stola i zapretio Mariću da će ga šutnuti. Na to su se nasmejali i drugi gosti u studiju, Ljubinka Milinčić i Darko Trifunović, profesor na Fakultetu bezbednosti, koji od Šešelja jedva da su uspevali i da dođu do reči. On je ipak na kraju dobio priliku da ispriča ono što je naumio i o knezu Pavlu.

- Knez Pavle je imao Musolinijevu ponudu za razmenu stanovništva, da se svi Albanci sa KiM presele u Istru, a svi Sloveni, uključujući i Srbe iz Istre, da se presele na Kosovo. To je knez Pavle odbio - zadovoljno je završio priču Šešelj.

No, ni Marić mu nije ostao dužan.

- Ti i Milošević ste, bre, najkrivlji! Vi ste krivi za sve što nas je snašlo - viknuo je Marić u svom dobro poznatom šegačkom maniru.

- Ajde, ja sam kriv, meni je suđeno. Tebi još nije, ali uskoro će - zapretio mu je još jednom Šešelj na kraju najuzavrelijeg dela jutarnjeg programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading