BANDITI KUNDACIMA LOMILI REBRA I KOSTI: U neredima na Kosovu povređene 32 osobe

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.03.2018

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Milan Ivanović izjavio je večeras da su u Kosovskoj Mitrovici povređene 32 osobe, od kojih je pet zadobilo ozbiljne povrede, u sukobu sa policijom, a tokom hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Ðurića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ


Kako prenosi američka agencija AP, Ivanović je kazao da su svi povređeni zbrinuti u lokalnoj bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a zatim pušteni na kućno lečenje.

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice ogorčeni su i ozlojeđeni zbog hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića i kažu da je incident, u kojem su danas učestvovale jedinice specijalne kosovske policije, za Srbe u južnoj pokrajini jedan od najtežih dana u poslednjih deceniju i po. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin1

26.03.2018 23:55

Naravno da je tako kada "Kosovsku policiju" cini 70% Albanaca zato je sve tako kako je. Mislite li da su Srbi vecinski u toj policiji da bi napadali svoj narod? Malo sutra bi! Srbi trebaju da budu sada slozniji nego ikada jer samo tako moze da dodje kraj vladavine UCK terorista na prostorima KiM tacnije Srbije! Samo sloga Srbe spasava!