ZORANA RUŠI ANU, CILJA MESTO PREMIJERKE?!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

21.03.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rešena je da preuzme mesto premijerke od Ane Brnabić, prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Hoće na čelo Vlade Srbije: Zorana Mihajlović

Kako navodi "Alo!" pozivajući se na dobro obaveštene izbore, cilj Zorane Mihajlović je da se domogne premijerske fotelje i sruši aktuelnu premijerku Anu Brnabić.

- Spletke, intrige, podbadanja, prozivke, podmetanje tekstova po štampi i svađe samo su neka od sredstava koje Mihajlovićeva koristi da bi izazvala haos u Vladi, a premijerku prikazala kao nedovoljno sposobnu za njeno vođenje - kaže izvor i dodatno objašnjava:

- Ona ne može da se izbori sa sujetom. Od momenta kada je Ana imenovana za premijerku, Zorana je krenula u njeno rušenje. Saplitala ju je na svakom koraku i lovila svaku njenu grešku. S obzirom na to da Brnabićeva strogo vodi računa o svojim postupcima i ne pravi greške, Mihajlovićeva je promenila taktiku, pa je krenula da izaziva svađe u Vladi - kaže sagovornik i podseća da je Mihajlovićeva tokom prethodnih meseci i nedelja ulazila u otvorene sukobe sa ministrima Zoranom Đorđevićem i Aleksandrom Vulinom.

Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva SNS-a ističe da mi Mihajlovićevu trebalo smeniti sa mesta ministra.

- Što se mene tiče, ja potpuno podržavam da Zorana Mihajlović bude smenjena sa mesta ministra. Jasno je da Mihajlovićeva pokušava da sruši premijerku Anu Brnabić. Ona se grčevito bori za svoju poziciju, ali se iskreno nadam da ona više neće biti u Vladi Srbije - kazao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading