ANTIĆ: Podržavam mere za povećanje nataliteta!

Autor: Agencije, Republika

Vesti

20.03.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar rudarstva i energetike Srbije danas je izjavio da podržava mere za povećanje nataliteta u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Antić pozdravlja Vučićeve mere

- Snažno podržavam predložene državne mere koje imaju za cilj popravljanje demografske slike Srbije. Mi ne možemo da utičemo na odluku građana o zasnivanju roditeljstva i uvažavamo pravo na privatnost i izbor, ali imamo obavezu da jasno kažemo koliko je to značajno za Srbiju - rekao Antić.

Dodao je da finansijsku podršku majkama i porodici treba posmatrati, pre svega, kao poruku države i društva o važnosti rađanja dece.

- Zbog toga pozdravljam što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preuzeo lidersku ulogu na promociji mera afirmativne populacione politike, što je od ogromne pomoći i ministarki Slavici Đukić-Dejanović, koja će biti zadužena da operativno realizuje te mere i stara se o njihovoj primeni - kazao je Antić.

On je ocenio da angažovanje Vučića predstavlja garant realizacije predloženih mera, što će se brzo i odraziti na "politiku" rađanja u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading