BRNABIĆEVA SA MIČELOM: Srbija ključna za stabilnost regiona!

Autor: Tanjug

Vesti

14.03.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom o daljem napretku Srbije ka članstvu u EU, nastavku Briselskog dijaloga i temama vezanim za stabilnost regiona Zapadnog Balkana.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Brnabićeva sa Mičelom

Mičel je istakao da je Srbija ključna zemlja za stabilnost regiona i izrazio podršku SAD daljem procesu pridruživanja Evropskoj uniji, kao i spremnost da pomognu u postizanju dogovora u okviru Briselskog dijaloga, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Brnabić se zahvalila na podršci i naglasila da je Srbija posvećena dijalogu, dodajući da Srbija ne želi da ostavlja zamrznute konflikte novim generacijama.

Sagovornici su se osvrnuli i na dugu istoriju diplomatskih i prijateljskih odnosa dve zemlje i saglasili se da dobre odnose treba dalje razvijati i unapređivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading