BRNABIĆEVA: Rekonstrukcija vlade sa mojim timom, neću da budemo deo estrade!

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će o rekonstrukciji vlade razgovarati sa svojim timom, kao i sa predsednikom Republike kao predsednikom najjače stranke, koja u parlamentu pruža podršku vladi, ali da o tome u medijima - neće govoriti.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ana Brnabić

- Divim se vašoj upornosti da me svaki put to pitate, isto ću biti toliko uporna i reći ću da o rekonstrukciji vlade neću pričati u medijima, to je jedna tema za koju mislim da ne treba da bude deo estrade. Tako da, kad budemo imali konkretne informacije da kažemo medijima, čućete, a do tada, neću razgovarati o tome sa medijima - rekla je predsednica vlade, odgovarajući na novinarsko pitanje.

Govoreći o spomeniku Zoranu Ðinđiću, kao i inicijativi za podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću, Brnabić je rekla da je "izuzetno ponosna" što je u ulozi predsednice vlade koja je odvojila sredstva budžeta za spoemnik Zoranu Ðinđiću.

- Takođe sam ponosna na način na koji je gradska uprava Beograda raspisala konkurs i dodelila nagradu za najbolje rešenje. Meni lično je rešenje fantastično i jedva čekam da ga izgradimo i da imamo konačno taj spomenik u Beogradu - rekla je Brnabić.

Što se tiče drugog spomenika, kako je rekla, ima svoje lično mišljenje o tome, ali to nije pitanje za vladu u ovom trenutku, već za gradsku vlast, te da svako njeno lično mišljenje neće doprineti konstruktivnoj atmosferi, tako da će ga zadržati za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading