Nikola Masal pobednik Beseda u čast Zorana Đinđića

Autor: Tanjug

Vesti

12.03.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija dr Zoran Ðinđić i Demokratska stranka organizovali su danas tradicionalno, trinaesto po redu, takmičenje mladih u besedništvu, koje nosi naziv "Besede u Zoranovu čast", a održano je u Dvorani Kulturnog centra u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Moj veliki zadatak je da pokrenemo Srbiju, da pobedimo u Srbiji, da bi Srbija pobeđivala - reči su Zorana Ðinđića, koje su i tema ovogodišnjeg takmičenja za najboljeg besednika. 

Sedmočlani žiri proglasio je Nikolu Masala za najboljeg besednika, a on je bio i prošlogodišnji pobednik tog takmičenja.

Drugo mesto pripalo je Danici Nenadović, dok je trećeplasirana Aleksandra Milovanović.

Najbolje među sedam finalista odabrao je žiri u kojem je i supruga ubijenog premijera i upraviteljica fonda Ružica Ðinđić.

Jedna od članica žirija Vesna Mališić zahvalila je mladim učesnicima takmičenja izrazivši nadu da će "žišku koja je gorela nositi, i biti nada za Srbiju". 


U Dvorani kulturnog centra prisutnima je prikazak kratak film o Zoranu Ðinđiću i njegovom životu, gde su se mogla videti i neka od njegovih obraćanja u Skupštini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading